Gravació i coordinacio dels balls - Roda Esbarts Catalònia 2014

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Gravació i coordinacio dels balls

NOTÍCIES

El dissabte 29 d'octubre de 2016, al Casal Congrés-Indians de Barcelona es va fer la gravació anual de ballets per a la cloenda de la propera edició de la Roda. Dita gravació es va realitzar amb la Cobla Sabadell, timbales a càrrec d'en Jaume Yelo, sota la direcció del mestre Joan Gómez. L'apartat tècnic va anar a càrrec d'en David Casamitjana.

Aquest any s'han instrumentat dos balls per a Cobla, "El ball de l'Homenatge" instrumentada per en Dani Gasulla, i "Ball de dimonis de Berga" instrumentada per en Joan Gómez.
Coordinació Balls de Cloenda 2017

El diumenge 9 de novembre de 2016, al Casal Congrés -Indians de Barcelona es va fer la coordinació dels balls de Cloenda de la temporada 2016 -2017.
El balls que es van ensenyar van ser:
Bourrée Occitane - Ball Plà de Capellades - El xarrancó - Ball de la Pobleta de Bellveì - Ball Cerdà de S. Llorenç - Ball de cercolets d'Arenys - El Punxonet - Ball de dimonis de Berga - Dansa a la villareta - Ball de la civada.
Volem agrair a la Anna Bigas, a la Anna Sabater, i a la Elisenda Salvany, el temps que ens van dedicar ensenyan-nos tots aquets balls.
 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal