Gravacions i partitures - Roda esbarts catalònia

 RODA  D'ESBARTS  CATALÒNIA
Vaya al Contenido

Menu Principal:


La Roda disposa de més de 100 enregistraments de ballets que posa a la vostra disposició, si no trobeu en aquest llistat la que us cal, envieu-nos un E-mail dient quin ballet és i mirarem al nostre arxiu per si el tenim.
Ball de Dimonis - El Xiriminimi - Dansa a la villareta - Ball de pastors - Copeo de muntanya - La Maniera - A una plaça de Soller - Dansa Galana - Ball de coques de Montroig del Camp - Dansa de Sant Adrià - Ball de cercolets d'Arenys de Mar - El Balhano - La Ratolinesa - Ball dels xatos - Ball Francès d'Enviny - La Marsuliana -L'Estapera - Ball de Bombers - Ball de Rentadores de Riu de Pendís - El Patatuf - Ball de Ballestes - L'Espolsada - El Moscardó - Ball Joc Muntanyenc - Ballet de Muntanya - Ball del Nyitus - Picar i Dansar - El Tararot - La Maniera - Ball de Dotze Mesos - Contrapàs Xinxina - Ball de Mocadors - Ball de Pagesos -Fandango de Llauradors - Rapsodia Valenciana - El Carnestoltes - Ball de Rentadores - Ball de Faixes - Ball de Panderetes - La Castanya - La Tirotitaina - Corrandes de Talló - El TA-TA-TÍ - Ballet del Rei - Ball del Correr - Dansa de l'Ofrena - La Cirereta, etc.


La Roda d'Esbarts disposa d'una bona quantitat de partitures de ballets per a Cobla que posa a la disposició de tots els Esbarts que ho necessitin.
La partitura serà enviada per internet amb fitxer PDF. Podeu fer la vostra petició clicant l'E-mail que hi trobare a a la pàgina: enllaços - contactar
Aqui teniu algunes de les que disposem, si no veieu la que necessiteu ens podeu consultar.
El XIRIMINIMI - BALL DE LA FILADA - L'AS D'OROS - EL ROTLLETÓ de Palafolls - BALL DE PEDRETES - CONTRAPÀS NOU - EL TRIAI d'Olot - BALL DELS XATOS - EL BALLANO de Salardú - BALL DEL MOCADOR (Xavier Casañas) - L'ESCOMBRA (Joaquim Serra - BALL DE PAGESOS (A. Cohí i Grau ) - NOCES A MALLORCA (Damià Rius) - PICAR I DANSAR (Dani Gasulla) - BALLET DEL REI (J. Serra) - LA QUADRILLA DEL ROSSELLÓ ( Max Havart) - RECORDANT L'ALGUER ( A. Cohí i Grau) - BALL DE BALLESTES (J. Leon) - EL MOSCARDÓ (Damià Rius) - BALL JOC MUNTANYENC - BALL DE L'ESTAPERA - BALL DE BOMBERS de Barcelona) - ANDORRANES (Jordi Núñez) - DANSA GALANA (A. Cohí i Grau) - SEGUIDILLES (A. Cohí i Grau) DANSA DE FADRINS (Joaquim Serra) - FESTA A PAGESIA (Jordi Núñez) -LA RATOLINESA - CARNAVALESCA - L'AIGUARROÇ - ARABESC - BOLERO MALLORQUI - BOLERO VELL - MATEIXES DES FIGUERAL - BALL DE LES COSES - DANSA A LA VILLARETA - ES JALEO (jesús Ventura) - BALL DE DIMONIS - LA MANIERA - LA QUADRILLA de Martorell - LA MARSULIANA - LA JOTA DE LA MASSALUCA (Gil Membrado) - JOTA DE LA FATARELLA (Gil Menbrado) - JOTA D'HORTA DE SANT JOAN (Gil Membrado) - GALOP DE CORTESIA (J. Serra) - ELS ESPANTALLS (M. Oltra) EL XARRANCÓ (Joan Gómez) - EL CAPELLA I LA GALLINA - FARANDOLA DE CANÇÓ D'AMOR I DE GUERRA (A. Cohí i Grau) etc.

 
 
Premi Federaciò d'Ateneus de Catalunya - "creativitat cultura popular i tradicional"
Regreso al contenido | Regreso al menu principal